BLI MEDLEM

VARFÖR?

Att vara medlem i en idrottsförening innebär att vara del av en gemenskap. Föreningen består av olika typer av människor med intressen för mängder av olika spel. Det finns något för alla.

Vi befinner oss fortfarande i starten, vilket gör ditt medlemskap ännu mer värdefullt. Genom att bli medlem får du möjligheten att vara med oss och forma föreningen från grunden.

Som en av de första aktiva esportföreningarna i norra Sverige ser vi stor potential i vad vi kan uppnå tillsammans. Vår vision är att bli en central knytpunkt för esport i Norrbotten.

Nu bygger vi grunden för esporten i Gällivare.

HUR?

Vi har en provperiod på 2 veckor där du får känna på föreningen, delta i aktiviteter och umgås med våra medlemmar. När du gått med i vår discordserver samt fyllt i och skickat in formuläret nedan startar din provperiod. Du får då rollen provmedlem i discordservern.

Den största delen av föreningen finns i vår discordserver. I servern skriver vi ut information, anordnar aktiviteter och umgås. Det är därför viktigt att du går med där för att ta del av föreningen. Länken hittar du här.

Efter din provperiod behöver du betala in föreningens årsavgift för att fortsatt räknas som medlem. Ditt medlemskap håller i ett år från dess att vi mottagit betalningen.

Årskostnaden för ett medlemskap i Nätverket E-Sport är 200 kr.

Du kan betala din medlemsavgift via swish till numret: 1236391569 eller via vårt bankgiro 228-7852. Märk betalningen med ditt namn.

DIN RESA I ESPORTEN BÖRJAR HÄR